Malestar entre les famílies de la Llar d’Infants per la pujada de quota

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest mes de febrer, les famílies que porten els seus fills i filles a la Llar d’Infants Palafollets han de pagar més en concepte de la quota del servei.

Aquest fet ha generat malestar entre els pares i mares, que diuen que s’han assabentat tard d’aquest increment i que no van tenir cap comunicació oficial fins fa 15 dies. Va ser llavors quan es va fer una reunió entre l’AMPA de la Llar i la regidoria d’educació del consistori per tal de parlar d’aquest fet.

Segons ha explicat Rosa Tejada, secretària de l’AMPA, les famílies van conèixer la notícia de l’increment a través de la Diputació, que el dia 24 de gener els va comunicar que a partir del mes de febrer la quota mensual passaria a ser de 127,82 euros.

Després d’això, es va dur a terme una reunió amb l’Ajuntament per aclarir aquesta pujada, que les famílies no coneixien prèviament. Tejada explica que les famílies no sabien que al ple del passat 19 d’octubre es va aprovar aquesta pujada, i un cop se’n van assabentar ja estaven fora del termini per poder presentar-hi al·legacions.

Tot i que Tejada admet que podrien haver estat pendents de la decisió que es prenia al ple municipal, les famílies es queixen que no rebessin cap comunicació oficial per part del consistori, i per altra banda també lamenten que aquesta pujada arribi a principis d’any, just a la meitat del curs escolar.

Segons explica la secretària de l’AMPA, el consistori va justificar la pujada al·legant que els preus fa temps que estaven congelats. La regidora també va explicar que la comunicació oficial d’aquest increment no es va poder fer fins que fos aprovat definitivament, cosa que va succeir a finals d’aquest passat gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics