URGENT

S’inaugura a Blanes el primer Club Social de la Selva adreçat a persones amb malalties mentals

Compartiu aquesta història

L’Associació Família i Salut Mental ha inaugurat aquest migdia el que serà el primer Club Social de la comarca de la Selva.

El centre, ubicat al Casal Cívic de Can Borell del municipi, està adreçat a persones amb trastorn mental sever, i el principal objectiu que es planteja és la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris.

A l’acte de presentació d’aquest club, la presidenta de l’Associació Família i Salut Mental, Maria Combalia, ha volgut destacar la importància que té l’equipament a l’hora de millorar la qualitat de vida de les persones usuàries del servei i també de les seves famílies.

Combalia ha fet referència a la voluntat que les persones amb aquest tipus de malalties, moltes vegades també dependents, puguin augmentar la seva autonomia.

El Club Social vol contribuir així a l’assoliment d’hàbits de salut, independència i participació en la comunitat, tot plegat a través de les activitats de lleure.

A la vegada, el Club també té una funció rehabilitadora i d’inclusió social, i posa l’accent en la participació activa de l’usuari.

L’acte d’inauguració d’aquest Club Social, que es posarà en marxa d’aquí a dues setmanes, ha comptat amb la presència de la presidenta de l’associació Família i Salut Mental i també amb diverses autoritats territorials de l’àmbit sanitari i també a nivell local.

 

Foto: Centre Cívic Can Borell – Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics