radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes celebra demà una taula rodona sobre alimentació saludable

L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes celebra demà una taula rodona sobre alimentació saludable

Comarcal Societat

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Serà com a acte de cloenda de la celebració del 50è aniversari de l’escola, que durant tot el passat 2017 i fins demà s’han estat celebrant a Blanes.

La taula girarà entorn a la temàtica de l’alimentació i els hàbits saludables a l’etapa escolar, i comptarà amb la participació de diversos experts en aquest àmbit.

Els ponents d’aquesta taula rodona són la reconeguda xef Carme Ruscalleda, xef del Restaurant Sant Pau i que compta amb 7 estrelles Michelin; Santi Gómez, responsable dels programes de la Fundació Gasol, i Josefa Extremera, doctora de Medicina General a Blanes i també exalumna de l’Escola Mossèn Joan Batlle.

Tots ells, a través de la moderació de la periodista del Diari Sport Àngels Fàbregues, conversaran entorn al tipus d’alimentació i els hàbits que es promouen dins de l’edat escolar.

Jordi Llorens, un dels professors de l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes, ha explicat a aquesta emissora que la intenció que tenien a l’hora d’organitzar la xerrada era poder comptar amb uns participants que, en un moment o altre, haguessin tingut vincle amb el centre.

Llorens destaca que els hàbits saludables en l’alimentació en l’edat escolar és un tema d’importància que cada dia es pot observar al centre a través dels esmorzars que porten els alumnes, i que cal millorar.

A través de la taula rodona, doncs, es vol incidir en aquest aspecte, per tal de conscienciar entorn a una bona alimentació tant dins com fora del centre.

L’acte comptarà amb les intervencions dels ponents i també amb la participació del públic, que podrà entrar en debat amb els mateixos protagonistes de la xerrada a la part final de la taula.

Aquesta taula rodona és l’acte que clou l’any de celebració del mig segle de vida de l’Escola Mossèn Joan Batlle, que ha comptat amb un sopar, una exposició de la història del centre, una nit d’astronomia amb les famílies i també una festa amb tots els alumnes aquest passat desembre. Llorens, en aquest sentit, ha volgut destacar la feina que ha fet possible poder tirar-ho tot endavant.

L’aforament per la taula rodona, que es farà demà dijous a les 7 del vespre a la mateixa escola, està limitat a 150 persones, i és per això que es demana una inscripció prèvia per tal de poder-hi assistir.

Els interessats poden inscriure’s des de la mateixa pàgina web de l’Escola Mossèn Joan Batlle.