URGENT

Tot a punt per la 15a edició de la Fira d’Hivern de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Una setmana després de celebrar el carnaval, l’activitat cultural de Malgrat de Mar no s’aturarà, ja que el municipi ja prepara una nova edició de la Fira d’Hivern, que enguany arriba ja a les 15 edicions.

Serà aquest proper dissabte, quan el centre del municipi es farcirà de parades de tot tipus de productes durant tot el dia.

Així, entre dos quarts de 10 del matí i fins a les 8 del vespre, els carrers del Carme, Desclapers, Mar i Ramon Turró seran el bullici de la fira.

La Fira serveix al municipi com a espai per dinamitzar el comerç local, així com també per fer visible el teixit comercial de Malgrat a la ciutadania.

Les parades, en total una 40a, oferiran tot tipus de productes, tant a nivell gastronòmic, com productes de roba, complements, entre molts d’altres.

En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat, Ester Martínez, destaca que l’organització de la Fira intenta prioritzar en la diversitat en els seus prooductes i en els comerciants que exposen a l’esdeveniment.

Enguany, la Fira d’Hivern compta també amb una novetat adreçada especialment als més petits. Es tracta de la col·locació d’un cotxe de policia, un camió de bombers i una ambulància davant de Can Campassol, on els infants podran pujar i veure com són aquests vehicles.

Martínez destaca que aquesta novetat serveix també per poder acostar aquestes professions als més petits i joves.

A la tarda, l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar farà el sorteig de la campanya d’hivern. La Fira d’Hivern, que s’allargarà fins ben entrat el vespre, a les 20h, l’organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics