URGENT

Mor l’exalcalde de Blanes Josep Marigó

Compartiu aquesta història

Aquesta passada nit ha mort qui fou alcalde de la ciutat durant dues èpoques diferents després de no superar una llarga malaltia.

Nascut al Poblenou de Pineda, Marigó de 58 anys, va estudiar per a tècnic especialista en mecànica i electricitat de l’automòbil, tot i que sempre va desenvolupar la tasca pedagògica com a professor de secundària, últimament a l’Institut Lluís Companys de Tordera.

Amb 40 anys va començar a participar en política local, primer com a regidor de l’Ajuntament de Blanes i després com alcalde en una primera legislatura des del 2003 fins al 2007 i després en una segona legislatura del 2011 al 2015 quan va deixar el càrrec.

Després va tornar a la docència de secundària i es va desvincular de la política activa.

L’Actual alcalde de la ciutat, el també socialista Mario Ros, ha destacat la tasca desenvolupada i la important empremta deixada per Josep Marigó al front del consistori blanenc durant els dos mandats en els que fou alcalde, així com la implicació que sempre va mostrar envers la seva vila d’adopció, tant a nivell social com polític i personal. La majoria de partits polítics de Blanes han mostrat el seu condol a la familia i amics de l’exalcalde, així com també el PSC ha recordat la figura de qui fou batlle de la ciutat assegurant que Blanes el recordarà com un bon alcalde al servei dels seus conciutadans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics