URGENT

L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebra 40 anys

Compartiu aquesta història

L’entitat que agrupa els veïns de Sant Andreu celebren la setmana vinent diversos actes de celebració del que és ja el seu 40è aniversari.

Per commemorar aquestes 4 dècades de vida, l’associació ha programat diverses activitats, com sopars populars, balls i exhibicions, que emplenaran el cap de setmana que ve.

Així, el dissabte 17 les activitats començaran amb un sopar popular a la primera planta del local social de lentitat, a un preu de 15 euros, i del qual se’n podran comprar els tiquets fins el proper dijous 15 de febrer a la farmàcia Tiburcio de Tordera.

Aquest sopar popular, que començarà a les 8 del vespre de dissabte, anirà acompanyat d’un ball a càrrec de Duet Alvamore56, que començarà a partir de les 10 de la nit, just després de l’àpat.

De cara al diumenge, la celebració d’aquest 40 anys de l’associació de veïns de Sant Andreu seguirà amb més activitats, que en aquest cas ocuparan tota la tarda.

A partir de les 4, als jardins del local de l’associació s’hi durà a terme el concert de la Cobla Palafolls, que hi actuarà oferint una ballada de sardanes.

Aquest concert s’allargarà fins a les 6, moment en què tindrà lloc una exhibició de patinatge artístic a càrrec del Club Patí Tordera, i que es farà a la pista.

Com a cloenda dels actes, l’entitat ha preparat un recital de sevillanes a càrrec de la Casa de Andalucía de Blanes.

L’associació de veïns de sAnt Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, que va començar a caminar l’any 1978, agraeix als veïns, entitats, al consistori i a les institucions la col·laboració per a tirar endavant l’entitat.

 

Foto: Exposició sobre Sant Andreu, el juny de 2016 – Ajuntament de Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics