URGENT

Les escoles permeten recollir els estudiants abans per l’afectació de la neu

Compartiu aquesta història
Escolars jugant amb la neu. Mas Prats
Escolars jugant amb la neu. Mas Prats

La preocupació de fortes nevades també al nostre municipi ha portat a les escoles locals a permetre als pares anar a buscar els seus fills abans d’hora, si així ho creuen convenient.

Rebeca Gómez, directora de Mas Prats, explicava que tot i que el funcionament de moment es manté dins la normalitat, s’ha ofert la possibilitat a que les famílies que ho considerin oportú vagin a buscar abans d’hora els nens, tant al migdia al llarg de la tarda.

Gómez també ha explicat que la celebració del dia de la truita s’ha hagut de fer al centre, amb un esmorzar conjunt, i que han aprofitat per gaudir de la neu. Malgrat tot, tothom ha pogut arribar amb normalitat al centre.

La mateixa situació s’ha produït a les Ferreries, on també han decidit fer el dia de la truita a l’interior de l’escola per la situació meteorlògica, i on també han donat la possibilitat de venir a buscar abans els nens si és convenient. Anna Miranda és la cap d’estudis de les Ferreries.

A banda, l’escola Mas Prats ha anunciat que suspenen la seva rua de carnestoltes prevista per demà divendres. Les previsions parlen que les condicions climatològiques continuaran complicades i amb baixes temperatures per demà i dissabte.

Mas Prats tenia previst sortir demà al matí per fer una rua justa a la zona escolar. Les Ferreries sí que preveu fer una rua pel centre de Palafolls ja a la tarda.

De moment, l’escola Mas Prats preveu fer la rua de carnaval de cara a divendres de la setmana que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics