URGENT

Un centenar d’actuacions dels Bombers a Palafolls l’any passat

Compartiu aquesta història

El cos dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ja ha fet balanç de les actuacions realitzades el passat 2017 arreu de Catalunya.

Segons ha informat el cos, al nostre municipi es van dur a terme un total de 94 actuacions l’any passat. Més de la meitat d’aquestes actuacions, una seixantena, corresponen a intervencions per incendis de vegetació, un total de 36, seguides de les accions contra incendis urbans, de les que se’n comptabilitzen un total de 26.

Les altres actuacions del cos de Bombers a Palafolls s’emmarquen en treballs per la mobilitat (14), assistències tècniques (8) i salvaments, dels quals se’n van registrar mitja dotzena l’any passat.

La resta d’actuacions, molt menors en nombre, corresponen a activitats no urgents i a actuacions contra fuites perilloses.

A nivell comarcal, els municipis on més van actuar els Bombers aquest passat 2017 va ser Mataró, Pineda, Arenys de Mar i Malgrat. A Pineda s’hi van dur a terme un total de 239 actuacions, de les quals pràcticament una seixantena van ser salvaments, seguit d’incendis urbans i assistències tècniques. En el cas de Malgrat, on s’hi va actuar en 179 ocasions, la majoria d’actuacions van correspondre a incendis de caràcter urbà.

En tot el Maresme, els bombers van protagonitzar unes 3.000 actuacions l’any passat.

El cos de Bombers va realitzar aquest passat 2017, més de 68.000 actuacions arreu del territori català, la majoria per intervencions contra incendis urbans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics