URGENT

L’Ajuntament farà una reunió amb entitats culturals i esportives per explicar-los els nous reglaments

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal es van aprovar inicialment els reglaments d’ús de les instal·lacions esportives de Palafolls  i el de la Nau d’Entitats.

El primer regula les activitats que es poden fer en les diferents instal·lacions esportives de titularitat municipal com ara el camp de futbol, el Palauet o el Figuerassa Arena.

Aquest reglament regula qui pot utilitzar aquests espais i també, en cas que fos necessari qui en té preferència. També explica com demanar i com es regula la concessió  de l’ús esporàdic d’aquests espais i explicita la prohibició del consum i venda d’alcohol de més de 15 graus en qualsevol dels serveis de bars que estiguin de forma regular o excepcionalment en espais esportius, i el regim sancionador per a les entitats esportives entorn a l’ús d’aquests espais.

El reglament d’instal·lacions esportives comportarà un procés d’adaptació tant de les pròpies entitats com també del consistori com a entitat gestora dels equipaments.naum

En aquest sentit, la regidora d’ERC, Susanna Pla, demana compromís i adaptació tant de les entitats com de l’Ajuntament.

En el mateix ple es va aprovar el reglament d’ús de La Nau d’Entitats. Es tracta de la nau a tocar de la benzinera, que funciona com un hotel d’entitats on diferents organitzacions culturals del nostre poble hi tenen la seu, el material i fan les reunions.

Aquest reglament posa ordre a la gestió d’aquest espai que comparteixen una desena d’entitats com ara els Gegants, els Diables, els Reis, Protecció Civil, la Puput o el Casal d’homes entre d’altres.

La Nau fa uns anys que funciona i justament l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí destaca la bona entesa que hi ha hagut fins ara en aquest espai.

Els dos reglaments d’ús aprovats pretenen posar ordre al funcionament d’aquestes instal·lacions culturals i esportives de Palafolls i estipular un règim sancionador, que en els casos més greus inclouen la prohibició d’ús dels espais.

Els dos reglaments han estat oberts a la participació d’entitats durant les últimes setmanes, i encara ara tenen 1 mes per fer-hi aportacions i al·legacions.

Abans que acabi aquest termini el consistori s’ha compromès  a fer una reunió amb les entitats per acabar d’explicar els reglaments, tal i com demanava el regidor Oscar Bermán.

La reunió servirà per acabar d’esclarir els dubtes a entitats i associacions que usen les instal·lacions esportives i culturals de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics