Fel Faixedas actua diumenge al Teatre Clavé amb el seu “Bona nit, benparits!”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La programació estable del Teatre Clavé de Tordera agafa un caire d’humor musical aquest diumenge, amb l’actuació d’una de les cares humorístiques més conegudes del país, Fel Faixedas.

L’actor arbucienc presenta al teatre Clavé el seu nou espectacle “Bona nit, benparits!”, una comèdia que es defineix com “un cant divertit i serè al cicle de la vida”.

Es tracta de la primera proposta en solitari que presenta l’actor, molt conegut per haver format part de la companyia Teatre de Guerrilla i, posteriorment, amb el seu company Carles Xuriguera.

A “Bona nit, benparits!”, Faixedas fa una interpretació musical de la seva particular manera de viure i de passar pel món. Ho fa a través de cançons escrites per ell mateix i que interpreta conjuntament amb la seva banda Furgón Oscuro, que l’acompanyen virtualment a través de pantalles, igualment com ho fan artistes convidats com els Gossos, Adrià Puntí o Judit Nedderman, entre d’altres.

Ho explica, en declaracions a aquesta emissora, el director del Teatre Clavé de Tordera, Josep Navarro.

La idea, interpretació i lletres de les cançons del “Bona nit, benparits” van a càrrec del mateix Fel Faixedas, però l’equip de l’espectacle compta amb la col·laboració, entre d’altres, del seu soci inseparable Carles Xuriguera, que s’encarrega de la supervisió general de l’actuació.

Precisament, el director del Teatre Clavé destaca l’important paper que va tenir en el seu moment la companyia de Teatre de Guerrilla, de la qual formaven part Faixedas i Xuriguera juntament també amb Quim Masferrer, que va ser un referent de l’espectable humorístic a Catalunya i va servir de progressió per les carreres dels seus membres.

De fet, tal i com destaca Navarro, del trio d’actors que formaven la companyia, Faixedas era l’únic que encara no havia destacat en solitari, un àmbit on ara s’estrena amb el “Bona nit, benparits!”.

L’espectacle “Bona nit, benparits!” de Fel Faixedas s’ofereix al Teatre Clavé aquest diumenge 4 de febrer a les 6 de la tarda. Les entrades anticipades tenen un cost de 18 euros, mentre que a taquilla, on es poden comprar una hora abans de l’espectacle, costaran 20 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics