URGENT

Malgrat celebra avui ple municipal, just un any després de la moció de censura

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra avui dijous sessió ordinària del ple municipal, amb un total de 7 punts a l’ordre del dia.

Justament, el ple ordinari d’avui es duu a terme just un any després que es fes efectiva la moció de censura que va deixar fora de l’alcaldia al socialista Joan Mercader, i amb la qual es va encetar a l’alcaldia Carme Ponsa, de Junts X Malgrat.

El ple d’aquest vespre, després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i les disposicions, acords i resolucions d’interès pel consistori, continuarà amb el punt que ha de debatre la dació en compte de l’informe de morositat del 4t trimestre de 2017.

Seguidament el ple ha d’aprovar dos afegits a convenis de l’exercici 2018, com són els de col·laboració entre el consistori malgratenc i l’Agència d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, relatius a l’Oficina Local d’Habitatge i a la Borsa de Mediació.

El cinquè punt de ple correspon a una moció, presentada pels grups de Junts x Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP en defensa de les institucions de Catalunya i dels seus representants electes.

Seguidament, es debatrà la dació en compte de diversos decrets, per acabar com és habitual amb el torn de precs i preguntes. El ple ordinari d’avui a l’Ajuntament de Malgrat començarà a les 7 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics