URGENT

Blanes comença les obres del Pla de Barris a Sa Massaneda i S’Auguer

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres s’han iniciat les obres del Pla de Barris dels veïnats de Sa Massaneda i S’Auguer de Blanes. L’actuació és de caràcter integral, no només en l’àmbit urbanístic, sinó que també es treballarà amb activitats de caire cultural i social.

Les obres comencen al barri de Sa Massaneda, per continuar després a la zona de S’Auguer. El consistori preveu que, com a màxim en un any i mig, es pugui enllestir el projecte.

Les obres que han començat avui a Sa Massaneda tenen per objectiu la millora de diversos serveis, com la recollida d’aigües pluvials, el clavegueram i la pavimentació dels carrers, que tindran una única calçada i sense voreres, una actuació que ja fa uns anys es va dur a terme en altres zones de Blanes, com el nucli antic.

Segons explica la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament blanenc, Pepa Celaya, un dels objectius que persegueix el Pla de Barris és “embellir” els carrers i a la vegada fer-los “més transitables” pels veïns.

En l’àmbit cultural i social, el Pla de Barris dóna suport a programes de promoció cultural per fomentar la integració i participació del veïns, i tindran dos nuclis d’actuació principals. Per una banda, el Centre Cultural Els Padrets, i per l’altra el local social de l’edifici del carrer de la Vela, que acull les associacions de veïns de Sa Massaneda i S’Auguer.

El Pla de Barris que ha començat realitzar-se avui a Blanes compta amb un pressupost de 2 milions i mig d’euros, amb un finançament repartit entre l’Ajuntament i la Generalitat, que assumiran un 50% cadascun dels dos organismes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics