URGENT

El PP reconeix la dificultat per trobar candidats per les municipals a Palafolls i al Maresme

Compartiu aquesta història

Ahir qui havia d’encapçalar la renovació del PP de PLF, Miguel Muñoz, feia un pas enrere i abandonava el projecte i el partit, escapçant de nou la formació popular al nostre municipi. Ho feia sense estalviar crítiques al partit, sobretot a nivell provincial i català als qui acusa de falta de reacció i renovació davant les darreres desfetes electorals.

El president del PP a la comarca, Diego Sánchez ha volgut agrair la feina feta per Miguel Muñoz des de l’estiu , quan va començar a recompondre el projecte del PP al nostre municipi.

Sánchez assegura que intentaran continuar amb la tasca de renovació de la secció local del PP, desmembrada fa un any amb la sortida d’Óscar Bermán i la marxa en bloc de tot l’equip de l’històric regidor palafollenc.

No serà una tasca fàcil que el PP tingui estructura per a les eleccions municipals de l’any que ve. El president del PP a la comarca reconeix que té problemes per trobar candidats que vulguin concorre als comicis sota les sigles del PP.

A banda de PLF, Sánchez posa com exemple Tordera on l’actual representant local, Xavi Martín, ja ha anunciat que no repetirà com a candidat  i ha criticat l’actuació del PP amb el procés

Sánchez explica que actualment, justament amb el teló de fons del procés d’independència, es fa difícil donar el pas de presentar-se com a candidat del PP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics