URGENT

Busquen una parella que va matar d’una puntada de peu a un gat de carrer

Compartiu aquesta història

L‘Associació Sa Gatonera de Blanes ha demanat ajudaa través de les xarxes socials per localitzar uns brètols que van matar una gata de carrer donant-li puntades de peu. Els fets van passar dissabte al vespre al carrer Astúries quan una parella hauria colpejat la gata i, d’una puntada de peu, la va enviar a l’altre costat de carrer. El felí, que tenia entre 1 i 3 anys va picar contra el terra i va morir. Ara, l’entitat està recollint tota la informació del cas per presentar una denúncia als Mossos. També demanarà que l’Ajuntament de Blanes es personi a la causa. El Codi Penal castiga amb penes d’entre sis mesos i un any i mig de presó aquells qui maltractin un animal i l’acabin matant.

Segons ha explicat la presidenta de Sa Gatonera, l’agressió va tenir lloc a quarts de nou del vespre. Va ser llavors quan un veí va escoltar els miols de la gata i, va ser a temps de veure una parella com s’allunyava. Ell portava una gorra i ella, un anorac amb una caputxa de pèl.

Es dóna el cas que la presidenta de l’entitat blanenca, Marina Vall-llosada,  és portaveu de la comissió de Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics