radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Comencen les obres per canviar les canonades del carrer Llibertat

Comencen les obres per canviar les canonades del carrer Llibertat

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 614 0

Finalment avui han començat els treballs de millora d’aquests carrers malgratencs després d’anys d’espera i de polèmica política que s’arrossega des de l’època de Conxita Campoy.

Amb tot plegat els treballs que avui comencen només serviran per canviar les canonades d’aigua que fins ara eren de fibrociment. Això farà que l’obertura dels carrers corri a càrrec de l’empresa Aigües de Malgrat  i que l’asfaltatge final el pagui el consistori.

L’alcaldessa de Malgrat Carme Ponsa explica que es substituiran uns 800 metres de canonada.

Aquests treballs, però, tenen poc a veure amb el projecte que en el seu dia va pensar el govern de Conxita Campoy i que l’oposició va parar i que després va tornar a posar sobre la taula el govern amb majoria de Joan Mercader, però que la moció de censura va quedar en paper mullat.

Llavors es parlava de transformar el carrer en una plataforma única amb separació entre vianants i vehicles, similar al que ja funciona al carrer de Mar o del Carme. Unes obres en les que s’aprofitaria per canviar les canonades d’aigua i en les que els veïns havien de pagar una part del cost dels treballs amb contribucions especials.

Justament els veïns s’han mostrat sempre contraris al  pagament de part de les obres. El nou govern va fer una consulta on els veïns van decidir no pagar les obres.

Els carrers, doncs, només canviaran les canonades d’aigua i milloraran el seu asfaltatge.