radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Nova derrota de l’amateur A, mentre el B s’imposa al líder

Nova derrota de l’amateur A, mentre el B s’imposa al líder

Esports

3 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 660 0

Continua la ratxa de resultats negatius per l’amateur A del CD Palafolls, que va tornar a perdre aquesta passada jornada.

Aquest cop va ser a casa, al Palastàdium Lluís Moner, on els palafollencs van caure davant del Bescanó per 0 a 2, en un partit que va tornar a calcar la dinàmica dels dos anteriors.

Els de Lluís López van mantenir el marcador amb un empat a 0 fins gairebé l’últim quart d’hora de partit. En aquell moment, els visitants van avançar-se amb un primer gol al minut 73, i quan faltaven cinc minuts per acabar el partit el Bescanó tornava a marcar, imprimint el 0 a 2 definitiu.

Una nova derrota, la sisena consecutiva, que no permet aixecar cap al Palafolls i que el continua situant en l’última posició de la lliga del grup 1 de Segona Catalana.

Un situació molt diferent va deixar el partit que enfrontava l’amateur B amb el Blanes Atletic, líder de la lliga, i del qual els palafollencs van sortir-ne victoriosos.

El partit, que es jugava dissabte a la tarda a Blanes, va acabar amb victòria per 1 a 3 favorable al Palafolls. Just abans del descans, al minut 40, l’amateur B va avançar-se amb un gol de Marcos Martín, i a la represa, al minut 57, Raul Amorós aconseguia eixamplar distàncies amb un nou gol.

Pocs minuts després, el Blanes reaccionava marcant i col·locant un 1 a 2 al marcador que donava esperances als locals. Unes esperances que van esvair-se, però, a 5 minuts del final, quan Ricard Coronado marcava l’1 a 3 definitiu que donava una merscuda victòria després de perdre la passada jornada.

Amb aquest resultat, l’amateur B continua quart a la classificació del grup 28 de Quarta Catalana amb 39 punts, però retalla ara distàncies amb el seu rival de dissabte, el Blanes, que perd el liderat i ara és segon, amb 42 punts, seguit del Tossa, que és tercer amb 40 punts.

El Juvenil del Palafolls, per altra banda, va golejar l’Hostalric amb un contundent 6 a 2 que va començar amb dos gols dels palafollencs i un de l’Hostalric en només els 7 primers minuts de partit.

Un resultat que significa la segona victòria consecutiva i que permet al juvenil escalar fins a la 8a posició de la classificació.

El cadet, per la seva banda, també va guanyar amb autoritat, en el seu cas per 4 a 2 contra l’Associació Esportiva Blanc i Blava de Lloret, i ara és tercer de la lliga. L’infantil, per altra banda, va caure contra el Ca l’Aguidó per 4 a 1, i es manté a la 7a posició amb 15 punts.

En pàgina de futbol sala, l’equip A del San Luis de la tercera divisió va sortir victoriós del seu enfrontament ahir contra el Tordera, amb un marcador final de 9 a 6. El partit es va mantenir igualat fins al minut 27, on s’arribava amb empat a 4, però a partir d’aquí els palafollencs van saber dominar el partit fins al final.

L’equip de la tercera divisió juvenil, per altra banda, va perdre per 1 a 3 el partir de l’anterior cap de setmana contra el Palamós, i l’infantil de primera divisió també va caure derrotat ara fa una setmana a casa del Maderas San Andrés de Montcada per 5 a 2.