radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes ja té nou local

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes ja té nou local

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 508 0

Aquest passat cap de setmana, la històrica Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, l’AFIC, va estrenar una nova ubicació per la seva activitat.

Es tracta del nou local situat al barri dels Pins del municipi, que a partir d’ara serà la nova seu d’aquesta entitat, que té per objectiu la promoció, divulgació, formació i exhibició de tota manifestació cultural, artística i documental relacionada amb la fotografia, el cinema, el vídeo.

Ho fan a través de conferències, concursos, projeccions, exposicions, lligues fotogràfiques, entre d’altres propostes, amb una activitat que es remunta fins a l’any 1960, moment en què va es va fundar l’AFIC.

Aquest dissabte al migdia es va formalitzar el canvi de local de l’agrupació amb una festa inaugural encapçalada pel president de l’entitat, Juan Laguna, i la primera tinent d’alcalde de Blanes, Pepa Celaya, i el segon tinent d’alcalde, Nicolás Laguna, i on també van assistir diversos membres de la junta de l’AFIC i socis i sòcies de l’entitat.

El nou local és fruit d’un conveni que han signat el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i l’AFIC, i on es fa efectiva aquesta nova ubicació de l’entitat, una casa de la Plaça d’Argentina, al barri dels Pins. L’agrupació

De fet, aquest mateix espai serà compartit amb la Fundació Oncolliga de Girona, que també hi desenvolupa la seva activitat des del passat mes de novembre.

Abans de la inauguració del nou local, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes va celebrar una assemblea amb els seus membres, entre els quals es va parlar sobre la nova edició del concurs fotogràfic Quillat, una proposta que ja ha celebrat 46 edicions i que s’ha convertit en un dels concursos fotogràfics de més prestigi estatal i internacional.

 

Foto: Ajuntament de Blanes