URGENT

La venda de Transports Pujol no afectarà al servei a Palafolls

Compartiu aquesta història

La L5 que connecta el nostre els diferents veïnats de PLF amb el centre de la vila o el bus que comunica el nostre poble amb Malgrat i Sta. Susanna, són serveis operats per l’empresa Transports Pujol de Lloret.

A partir d’aquest dijous, però, Transports Pujol serà  adquirida pel grup Moventis, un dels operadors de transport urbà i interurbà més grans del país.

Parada del Bus entre PLF i Malgrat. RP
Parada del Bus entre PLF i Malgrat. RP

L’empresa insiteix que no té perquè haver canvis en la gestió de les diferents línies en les que opera actualment. Aquesta és la versió que també defensa l’Ajuntament després d’haver mantingut converses amb els nous gestors per tal d’assegurar la continuïtat de les diferents línies que operen al nostre municipi. Segons Martí Victòria l’usuari no notarà aquest canvi, excepte en la retolació dels vehicles.

Moventis té diferents línies que passen pel territori, però de moment no tenen concessions a la zona de l’Alt Maresme.

Sí en canvi tenen una gran xarxa de transport a les comarques gironines. A la Selva Marítima, tenen la línia que connecta Tossa i Lloret amb l’aeroport de Barcelona. Justament això preocupa a Blanes on Pujol té la concessió del transport urbà de la ciutat, però també d’altres serveis interurbans. Alguns grups municipals ja han expressat a Blanes la seva preocupació per si Moventis suprimeix alguns serveis actuals de Pujol per evitar duplicitats.

Pujol també gestiona el servei de reforç escolar de Malgrat de Mar entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics