URGENT

Comença la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions sub 21 femenines de futbol sala

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda van començar a arribar a Malgrat les diferents  seleccions territorials que a partir d’avui i fins diumenge jugaran aquesta fase prèvia del Campionat d’Espanya. Una fase prèvia de 6 partits en total, un dels quals es jugarà diumenge al Palauet de Palafolls.

Anit es va fer a Malgrat la trobada oficial entre les quatre seleccions que disputen aquesta Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 21 femenines de futbol sala. Són les seleccions de La Rioja, Castella i Lleó, Cantàbria i Catalunya. En aquest sopar hi havia la presència de diferents representants federatius i de les seleccions participants.

La Fase Prèvia del Campionat d’Espanya es divideix en 4  grups que aquest cap de setmana celebren els seus partits en format lligueta. Això vol dir que les 4 seleccions que juguen a casa nostra jugaran entre si. Només els primers classificats de cada grup disputaran la Fase Final just d’aquí a un mes.

El guanyador de la fase que es juga a Malgrat i Palafolls haurà de jugar contra el guanyador de la lligueta que jugaran a Saragossa les seleccions d’Aragó, Andalusia i  Castella-La Mantxa.

Fins diumenge hi haurà 6 partits, 2 cada dia. A Palafolls només s’hi farà un. El que disputaran les seleccions de La Rioja  contra  Castilla Lleó diumenge al migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics