URGENT

3 empreses opten a fer les obres del teatre

Compartiu aquesta història

Dilluns s’obriran els sobres de les 3 empreses que han presentat oferta per poder realitzar els últims treballs del teatre municipal.  El procés es fa ara en caràcter d’urgència ja que fa uns mesos ja es va fer un concurs públic similar. L’empresa que va guanyar llavors, no ha acabat fent els treballs, pel que s’ha hagut de repetir el procés de licitació. En el primer concurs, celebrat abans de l’estiu de l’any passat es van presentar 4 empreses.

El consistori decidirà ara l’empresa que haurà de realitzar les tasques que falten. Són els treballs de rehabilitació del forjat i la pinta de l’escenari, l’arrebossat de la façana, la restauració de les diferents portes, la reparació d’humitats per capil·laritat, reparacions de guix, restauració paviments interiors, la millora de l’accessibilitat exterior així com la pintura i envernissat dels diferents espais.

El teatre es va tancar fa 6 anys per tal de fer-hi diferents actuacions. En un primer moment només es volia millorar la climatització de l’equipament que era del tot deficient, però finalment s’ha fet una remodelació integral. Si els terminis previstos es compleixen, abans de l’estiu ja podria tornar a obrir  coincidint justament amb el 70è aniversari de la seva inauguració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics