URGENT

Detenen i ingressa a presó un veí de Blanes per dos robatoris amb força a domicilis del municipi

Compartiu aquesta història

Divendres passat va ser detingut a Blanes un veí del municipi acusat de ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a domicilis del mateix municipi, un d’ells amb grau de temptativa.

La matinada del mateix divendres, una patrulla del cos de Mossos d’Esquadra va rebre un avís de la propietària d’un immoble de Blanes on hi havia un individu robant.

Segons va explicar la dona, un soroll l’havia despertat, i en aixecar-se va poder veure com a l’interior de casa seva hi havia un home.

Tot i que després de ser sorprès per la propietària l’individu va aconseguir fugir pel balcó de l’edifici, els Mossos el van poder localitzar al mateix carrer i posteriorment el van detenir. A l’escorcoll, els agents li van trobar una tauleta i diverses joies, entre d’altres objectes.

Més tard, van saber que el detingut s’havia endut també el telèfon mòbil de la propietària del domicili assaltat, que els agents del cos van recuperar de les escombraries del lavabo d’un bar del municipi, on el detingut l’havia llençat després de la fugida.

A l’home detingut, de 23 anys i veí de Blanes, també se’l relaciona amb un altre robatori dut a terme prop de l’altre immoble, i on hauria posat en pràctica el mateix modus operandi. Allà, el presumpte lladre també va haver de fugir pel balcó d’una de les habitacions de l’immoble després de ser enxampat pels propietaris, però finalment no va aconseguir endur-se res del pis.

L’acusat, que té antecedents per delictes similars, va passar ahir dilluns a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que n’ha decretat l’ingrés a presó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics