radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Pineda engega la 39e edició del Concurs de Teatre Premi Vila

Pineda engega la 39e edició del Concurs de Teatre Premi Vila

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 603 0

Aquest diumenge es posa en marxa la 39a edició del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, organitzat pel Centre Cultural Recreatiu del municipi.

La primera de les funcions, que es duu a terme aquest diumenge a les 6 de la tarda a la Sala Gran del CCR, és la que ofereix la companyia la Filagarsa de Molins de Rei, que presenten el musical “Escac Doble”. Sota la direcció d’Ermengild Siñol, l’espectacle està insipirat en el musical Chess, i és la nova proposta d’aquest grup de teatre després del Kbarret, una obra guanyadora de l’edició 2016 del Concurs de Teatre pinedenc.

En declaracions a aquesta emissora, un dels responsables del Concurs de Teatre Premi Vila, Josep Maria Pagès, va afimar que estaven especialment satisfets per la participació enguany al programa, on s’hi ha aplegat un total de 6 propostes teatrals de diverses companyies d’arreu del territori, també de fora de Catalunya.

Un jurat, en aquest sentit, que tindrà feina precisament per la qualitat de les propostes, que enguany serà alta.

De fet, la feina ja comença amb la tria prèvia que ha de fer l’organització d’entre el total de grups de teatre que es presenten al concurs. Enguany, segons explica Pagès, se n’hi van presentar una quarantena, dels quals només 6 són els escollits per les representacions del concurs.

Una dificultat afegida, a més, és la de lligar totes les dates amb les diverses companyies.

Pagès destaca que les 6 funcions que es podran veure en aquesta 39a edició del Concurs de Teatre són “6 autèntiques lliçons de teatre”, i n’ha destacat també la diversitat.

El concurs, que s’estrena aquest cap de setmana amb la funció “Escac doble” del grup teatral Filagarsa, se succeiran fins el 4 de març, i se celebraran els diumenges a les 6 de la tarda a la Sala Gran del CCR.

 

Foto: Web Centre Cultural Recreatiu de Pineda – (www.ccrpineda.com)