radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Es reprèn el servei de suport educatiu a les famílies

Es reprèn el servei de suport educatiu a les famílies

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 517 0

Aquesta setmana es torna a posar en marxa el servei de suport educatiu per a les famílies de Palafolls, un espai que té per objectiu l’assessorament de les famílies en l’àmbit educatiu sobre diversos aspectes del dia a dia, així com la convivència entre pares i mares i els fills.

El servei està pensat per poder donar suport a les famílies en aquests àmbits, a través de la resolució de dubtes i l’orientació. En aquest sentit, el que busca el servei és donar eines i pautes educatives per millorar la convivència familiar i establir hàbits i rutines dins de les famílies.

Ho explica Maria Helena Tolosa, mestra i psicopedagoga i responsable del servei.

En aquest sentit, un dels aspectes que destaca Tolosa d’aquest servei és la voluntat que té d’esdevenir un espai on poder resoldre els problemes quotidians i també per compartir les qüestions i dubtes al voltant de la convivència familiar.

La psicopedagoga també remarca que cada família té les seves característiques i necessitats, i en alguns casos serà suficient una sola sessió per resoldre els dubtes, mentre que en d’altres el seguiment serà més llarg.

A més, el servei també té una funció preventiva, per poder orientar les famílies cap als aspectes que, segons Tolosa, tenen més o menys importància de cara a millorar la convivència familiar.

La primera sessió d’entrevistes es duu a terme aquest proper divendres de 4 a 7 de la tarda, i es duu a terme al MiD. Les famílies interessades han de concertar la cita amb Maria Helena Tolosa a través de les vies de contacte facilitades, que es poden trobar al web de l’Ajuntament de Palafolls (www.palafolls.cat).

Més endavant està prevista una segona sessió, que en aquest cas es durà a terme el divendres 16 de febrer, en horari de matí, de dos quarts de 10 fins a dos quarts d’1, també al MiD.