URGENT

El tram de la Ruta de la Tourdera entre Palafolls i Tordera ja es troba en funcionament

Compartiu aquesta història

La ruta de la Tourdera, que passa entre d’altres pel nostre municipi, ja té operatiu el tram entre Palafolls i Tordera. Aquesta part, de gairebé 7 quilòmetres, ja està a punt i adequada per ser utilitzada pels usuaris, tant senderistes com ciclistes.

Es tracta d’un tram amb poques pendents i de baixa dificultat, cosa que el fa molt adequat per dur-lo a terme amb família i amb persones de totes les edats.

El tram s’inicia, si es fa de sud cap a nord, al nostre municipi, on arriba des de la zona del Delta del Tordera i els càmpings, i s’acaba just davant del pont de ferro de Tordera.

Ho explica el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, Oriol Bassa.

Un cop dins de Palafolls, la ruta passa per diversos carrers, com la riera de la Burgada, l’Avinguda Pau Casals, el camp de futbol, per agafar llavors el camí del Reg Vell fins al Molí d’en Puigverd, acabant el tram al municipi veí de Tordera.

Bassa ha destacat que aquest nou tram de la ruta ha tingut molt bona acceptació per part de la gent de la zona. En aquest sentit, el tècnic ha destacat la facilitat de realitzar el recorregut, especialment per la bona senyalització que s’hi ha instal·lat. A la vegada, Bassa ha explicat que properament es preveu també penjar el track del recorregut a la web de la ruta de la Tourdera per poder utilitzar-lo en aplicacions mòbils.

Ara fa un any i mig, l’Ajuntament de Palafolls va entrar a formar part del grup de 18 ajuntaments que han impulsat el projecte. La Ruta de la Tourdera va ser creada amb la intenció que tenien diversos consistoris de la zona de la Tordera i la Riera d’Arbúcies per dinamitzar els recursos naturals, patrimonials i culturals que ofereix aquesta zona a través de la promoció d’activitats com el senderisme o el cicloturisme en aquest itinerari.

Tota la informació del tram de la ruta entre Palafolls i Tordera, així com de la totalitat de l’itinerari, la podreu trobar al web del projecte, www.tourdera.cat.

 

Foto: tourdera.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics