radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Puja el nombre de participants del Juga Juga de Nadal

Puja el nombre de participants del Juga Juga de Nadal

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 668 0

Dijous passat tancava portes l’última edició del Juga Juga, la ludoteca de Nadal de Palafolls que va néixer fa més de 10 anys per omplir el buit que deixaven les escoles en període nadalenc.

Enguany l’afluència d’assistents ha pujat respecte l’any passat. En els set dies de durada de les activitats s’han venut 200 entrades més que en l’edició anterior, situant-se a l’entorn de les 2.000, ja sigui pel centre destinat als més petits; al gimnàs de l’escola Mas Prats, com per a la zona dedicada als jocs pels més joves, que de nou era el Palauet.

En declaracions  aquesta emissora, el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls i responsable del Juga Juga, Jordi Fitó, ha explicat que enguany la resposta de la població ha estat similar als altres anys, i ha valorat positivament el funcionament de l’activitat.

Fitó ha destacat també l’èxit del taller de circ, una activitat organitzada durant tota la jornada del dimecres passat. De fet, degut a l’èxit obtingut es va allargar una estona més del previst l’horari d’obertura del Palauet per donar resposta a l’afluència de persones inscrites a l’activitat. Fitó destaca que, en general, el nombre d’infants que han passat per les instal·lacions del Juga Juga cada dia ha estat d’uns 300 participants.

El Juga Juga és una activitat destindat a nens i nenes de 3 a 12 anys i es fa durant els dies no festius del Nadal amb la intenció d’oferir una alternativa d’oci infantil durant el període de vacances. Aquesta ludoteca ja té consolidada la seva presència a PLF amb diferents activitats, tallers i atraccions repartides en els 7 dies de durada.

El Juga Juga manté el preu des de fa més de 10 anys. Costa 3€ cada dia amb possibilitat d’assistir matí i tarda pel mateix preu.