URGENT

Pineda construirà una nova rotonda a la N2

Compartiu aquesta història
lloco n es farà la nova rotonda a la N2. Google Maps
lloco n es farà la nova rotonda a la N2. Google Maps

El passat desembre l’Ajuntament de Pineda va  aprovar la creació d’una nova rotonda  a la carretera N-II al seu pas pel barri de Les Creus del municipi. Es construirà en la cruïlla entre la carretera N-II i l’avinguda dels Tarongers, situada a prop de la seu del grup empresarial Serhs.

Segons el consistori l’objectiu d’aquesta nova rotonda és millorar l’accessibilitat als barris de les Creus i de Can Pelai, facilitar la connexió entre aquestes dues zones així com millorar l’accés a aquests barris en dies de pluja, quan no es pot circular per la Riera.

Per a l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, aquesta nova rotonda serà beneficiosa també per a la zona de campings i hotels de la localitat. Són declaracions a Ràdio Calella.

Des de fa uns mesos, en aquesta zona hi ha també un nou supermercat, que també es beneficiarà d’aquesta nova rotonda. De fet Mercadona finançarà la meitat del cost de la nova girola, que es preveu superior als 300 mil€.

D’altra banda, el consistori està valorant l’eliminació del semàfor que va instal·lar fa just 3 anys a la Nacional  a l’altura de l’església.

Amor admet que el mal ús que en fan alguns vianants provoca congestions a la carretera N2 i creu que ara és el moment de plantejar-ne la seva substitució per un altre dispositiu que doni servei a les persones amb problemes de mobilitat.

Aquest semàfor amb polsador es va pensar per a persones amb  mobilitat reduïda, però la realitat és que la majoria de població ha deixat d’utilitzar el pas soterrat per fer ús del semàfor, cosa que crea llargues cues de vehicles,  sobretot en hores punta

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics