URGENT

Blanes acull aquests dies la Copa del Món de Futbol Sala

Compartiu aquesta història
Les finals de la Copa del Món de Futbol Sala es disputen aquest dissabte - (World Futsal Cup)
Les finals de la Copa del Món de Futbol Sala es disputen aquest dissabte – (World Futsal Cup)

L’activitat esportiva de les vacances de Nadal no s’atura en alguns àmbits, i no només en el cas de les curses populars. En el cas de Blanes, aquestes festes nadalenques el municipi ha estat protagonista i amfitrió de la World Futsal Cup, la Copa del Món de Futbol Sala, que ha escollit la Ciutat Esportiva Blanes per disputar-hi les competicions per sisè any consecutiu.

La competició va començar aquest passat dimecres i acaba aquest dissabte, 4 dies durant els quals Blanes ha vist passar una quarantena de clubs d’arreu del món de Futbol Sala de diverses categories, com són juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí.

En total, la representació dels jugadors ve d’indrets ben diversos, com Estats Units, d’on prové l’entitat organitzadora del campionat, Japó, Rússia, Austràlia, Croàcia, Colòmbia, Brasil, Anglaterra i també Catalunya, amb els equips del Blanesport, el FC Barcelona i el Canet.

La competició culmina aquest dissabte amb la disputa de dels partits de les finals de cadascuna de les 5 categories amb les que es divideix el campionat.

La Ciutat Esportiva Blanes és el lloc on se celebra la competició, i és ja el sisè any que l’organització, la USA Futsal, tria la ciutat per disputar-hi aquest campionat.

La majoria de participants de la competició, allotjats al municipi, es quedaran a Blanes fins passat Cap d’Any, que celebraran a la mateixa ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics