URGENT

Malgrat organitza avui i demà la 1a edició de la Videogame Party

Compartiu aquesta història

CARTELLDurant aquestes Festes de Nadal són diverses les propostes encarades a l’oci infantil i juvenil. Enguany, a Malgrat de Mar s’ha impulsat una iniciativa de nova creació, sota el nom de Videogame Party.

Es tracta d’una proposta que ocupa durant dos dies el Centre Cívic de Malgrat, avui i demà divendres, i que té com a eix vertebrador els videojocs i tot el món que els envolta.

Entre múltiples activitats, l’esdeveniment compta amb 5 tornejos oficials de videojocs, entre els quals hi ha el FIFA 18, Mario Kart 8, Formula 1, Dance Central o el League of Legends.

La participació en aquests tornejos, a més, té premi, ja que els guanyadors podran endur-se, entre d’altres, una PlayStation 4 o la remasterització d’una consola clàssica, la Super Nintendo Classic Mini.

En declaracions a aquesta emissora, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ricard Núñez, ha explicat que la iniciativa està encarada al públic jove, per tal que no es quedin tancats a casa durant aquestes festes de Nadal.

Entremig de les propostes que ofereixen les diferents zones de joc, amb la realitat virtual, zones musicals i els jocs arcade originals, la iniciativa també compta amb la xerrada “Comunica’t amb èxit a l’entorn digital”, a càrrec de la periodista Noemí Guillem, que es duu a terme avui dijous a les 5 de la tarda. Segons ha explicat el regidor de Joventut, la ponència s’adreça al públic jove usuari de les xarxes socials, per tal que s’hi comuniquin amb èxit i a la vegada amb seguretat, sense posar en risc la seva vulnerabilitat.

Núñez també ha explicat que la proposta està adreçada especialment a joves des de 12, 13 i 14 anys, però que està oberta a un públic familiar. A més, la participació és gratuïta.

La primera edició de la Videogame Party està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb la col·laboració d’una empresa que s’encarrega, entre d’altres aspectes, de la gestió del personal de l’esdeveniment.

La Videogame Party se celebra avui dijous 28 i demà divendres, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, al Centre Cívic de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics