radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » El Casal Jove Morralla de Blanes estrena un documental pel seu 10è aniversari

El Casal Jove Morralla de Blanes estrena un documental pel seu 10è aniversari

COMPARTEIX-HO
, / 628 0

El Morralla Espai Creatiu de Blanes ha complert i celebrat aquest 2017 els seus 10 anys des de la seva creació, i va culminar els actes de celebració de l’aniversari aquest passat divendres.

Com cada any, de fet, el casal Jove organitza una festa per agrupar a totes les persones que en formen part. Enguany la celebració ha tingut com a al·licient la presentació d’un nou documental que vol commemorar la dècada d’història d’aquest espai.

Realitzat per La Trompa Produccions i dirigit per Jordi Romero, el documental és un film del voltant d’una hora de durada que repassa els 10 anys de vida del casal jove Morralla, a través dels seus protagonistes que n’han format part durant tots aquests anys i que li ha donat vida, així com recull també els moments més destacats que ha viscut des de la seva inauguració, a principis de febrer de 2007, amb l’ocupació d’un local del barri de Mas Florit.

Després d’aquests inicis, accidentats per les queixes veïnals per la música i la gent que s’agrupava al carrer, l’espai es va traslladar a l’actual ubicació, al polígon industrial del municipi.

Un dels aspectes que es destaquen al documental és la proposta diferent d’entendre el lleure juvenil que ofereix el Morralla, a través de diferents activitats i iniciatives.

L’espai compta actualment amb una programació constant de tallers, cursos, seminaris, concerts i activitats de tota mena, i de fet aglutina també el Consell Local de Joventut de Blanes, un espai des d’on s’ha impulsat, entre d’altres, el Festival de Música a la Platja “Ensorra’t”, dins del marc de la Festa Major d’estiu de Blanes.

La celebració de divendres, a banda de la presentació del documental dels 10 anys, va tenir també la celebració solidària vinculada amb la Creu Roja i la seva campanya de recollida de joguines, a través de diverses actuacions musicals, a càrrec d’artistes blanencs, i també d’una Jam Session i la proposta gastronòmica del Pintxo Time.