URGENT

El cens de Palafolls creix poc més d’un 1.25% per les eleccions de demà

Compartiu aquesta història
El Forroll és centre electoral demà
El Forroll és centre electoral demà

6.814 palafollencs estan cridats a participar a les eleccions catalanes convocades per demà dijous. Són 85 persones més que en les últimes eleccions del 27S de 2015.

A les 9 obriran els col·legis electorals arreu del país i estaran obertes fins les 8 del vespre, quan tancaran les meses.

A Palafolls hi haurà, com en l’última comtessa electoral, 10 meses electorals repartides en 3 col·legis; Al local social de St Genís hi haurà una única mesa electoral en la que poden votar 912 votants.

Al Forroll, al barri de St Lluís, hi haurà dues meses amb un cens de 1573 en total.

Com és habitual, el col·legi de votació més gran al nostre poble serà a les Ferreries, on hi haurà 7 meses electorals on estan cridats a votar un total de 4329.

Aquesta passada mitja nit ha acabat la campanya electoral per les eleccions de demà. Avui és la jornada de reflexió a l’espera que s’obrin els col·legis. Anit les 90 persones que demà formaran part de les meses, entre titulars i suplents, van rebre les instruccions bàsiques del funcionament de la jornada que acabarà amb el recompte de vots, a partir de les 8.

Demà justament, RP farà una programació especial. Durant el dia, tots els informatius donaran compte de la situació electoral i a partir de ¾ de 8 del vespre començarà el programa especial per seguir el recompte de vots de la jornada a PLF, però amb constant informació del recompte general i a poblacions veïns. Fa 2 anys, el 27S del 2015, les eleccions les va guanyar Junts Pel Sí amb un 37.6% dels vots seguit de Ciutadans amb un 21.5%. Els socialistes van ser la 3a força més votada amb prop d’un 12.5% dels vots emesos aquell dia a PLF, quan es va registrar el màxim de participació al poble, ja que van votar 3 de cada 4 palafollencs censats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics