URGENT

Recta final de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa

Compartiu aquesta història
La Penya Blanc-i-Blava de Blanes va sumar-se diumenge per 12è any consecutiu a la recollida de joguines - (Ajuntament de Blanes)
La Penya Blanc-i-Blava de Blanes va sumar-se diumenge per 12è any consecutiu a la recollida de joguines –
(Ajuntament de Blanes)

La setmana vinent finalitza la campanya de recollida de joguines impulsada per l’Assemblea de Creu Roja Joventut de la Demarcació de Blanes-Lloret-Tossa.

Per aquest proper dijous, la campanya continua amb més actes. Serà amb la instal·lació d’una parada a la Fira de Sant Tomàs, on l’organització recollirà les joguines, en concret dins del recinte firal, a la Plaça d’Espanya.

L’endemà divendres està prevista una jam session per part de diferents persones i grups al Morralla Espai Creatiu, que a més també comptarà amb les diverses propostes gastronòmiques que oferirà el Pinxo Time.

Una de les últimes contribucions destacades a aquesta iniciativa impulsada per la Creu Roja ha estat la de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, que per 12è any consecutiu ha posat el seu granet de sorra aportant joguines a la campanya. Ho van fer aquest diumenge passat a través d’un acte a la seva seu, on van fer entrega de més d’un centenar de joguines a l’entitat.

Per la campanya d’enguany a Blanes, la Creu Roja Joventut s’ha marcat com a objectiu aconseguir fer uns 350 lots de joguines, un per cada infant a qui ajuda la campanya. La major part del material va destinat a famílies veïnes del municipi, que sumen un total de 200 sol·licituds per adherir-se a aquesta campanya a través dels serveis socials. Per altra banda, la resta de beneficiaris de la recollida solidària pertanyen a les poblacions veïnes de Lloret i Tossa de Mar.

Pel que fa a les col·laboracions a la campanya, totes les persones que ho desitgin poden participar-hi adreçant-se les activitats que organitza la Creu Roja i on estableix els punts de recollida, però també poden dirigir-se a la seu de la Creu Roja de Blanes, al carrer Sant Jaume número 12, els matins de 8 a 14h i a les tardes dels dilluns, dimarts i dimecres de 16h a 19h del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics