URGENT

Palafolls recull uns 1500 euros per la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’ha celebrat una altra edició de La Marató de TV3, que com és habitual ha acabat de matinada, després de més de 15 hores de programa i amb un marcador que s’enfila fins als 7.2 milions d’euros.

Es tracta d’una xifra que creix gràcies a la gran quantitat d’activitats que s’organitzen arreu del país i que ajuden també a conscienciar sobre les causes que es marca com a objectiu cada any La Marató.

A PLF, igualment com molts municipis catalans, ja fa molts anys que s’organitzen diferents activitats per tal d’aconseguir finançament solidari. Són, de fet, actes ja tradicionals i impulsats per diferents entitats locals. Per exemple, el vermut solidari organitzat pel Casal d’homes de Palafolls, un parell de tirades de la Quina de La Puput, una cantada de l’Escola de Música o la recaptació de les inscripcions de la Fira TotCanvi.

A l’edició d’enguany, que va celebrar-se en una jornada de diumenge en què el temps va acompanyar, s’han recollit  1500 €. Es tracta d’una xifra que supera lleugerament la de l’any passat, quan van recollir-se 1400 euros.

El vermut va recaptar 550€; la Puput, per la seva banda, ha recollit 760€ en dues tirades, una d’elles promoguda per la Penya Barcelonista, i la Fira Palafolls Tot Canvi va aconseguir recopilar 80€. La Banda de Música de PLF va aconseguir recaptar un centenar d’euros amb la venda del seu disc.

Encara es poden fer aportacions a la Marató, que està dedica enguany a les malalties infeccioses, que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública.

Aquestes malalties estan causades per microorganismes patògens, com bacteris, virus, fongs i protozous que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

El marcador definitiu no es tancarà fins ben entrat el 2018.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics