radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Tordera celebra aquest dissabte la seva 3a Fira de Nadal

Tordera celebra aquest dissabte la seva 3a Fira de Nadal

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 596 0

El municipi veí de Tordera es tenyeix de Nadal aquest dissabte. Al llarg de tota aquesta jornada, Tordera celebra la tercera edició de la Fira de Nadal, un esdeveniment per a tots els públic que congrega una gran quantitat d’activitats de tota mena, que omplen el centre del poble.

A la Fira, que comença a les 10 del matí i s’allarga fins a quarts de 9 del vespre, hi tenen cabuda diferents mostres d’artesania, oficis típics del pessebre i també productes de Nadal, així com tallers, música en directe i xocolatada, mentre d’altres.

Ho va desgranar en una entrevista al Palafolls En Xarxa Marçal Vilajeliu, regidor de l’Ajuntament de Tordera i responsable de la Fira de Nadal.

A banda de totes aquestes múltiples activitats, Vilajeliu també va destacar la visita que fa el patge reial al municipi perquè tots aquells infants que ja tinguin a punt la seva carta a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient la puguin fer arribar a través seu. Serà, en aquest cas, a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

El regidor i organitzador de la fira també va remarcar la importància que ha anat adquirint l’esdeveniment al llarg d’aquests darrers anys, amb un creixement notable del nombre de visitants i també del nombre de paradistes que s’hi apunten.

Paral·lelament a la Fira de Nadal, se celebra durant tot el cap de setmana el Pessebre Vivent del municipi, que ocupa diversos espais del barri de Sant Pere.

La Fira de Nadal de Tordera acaba amb una encesa de fanalets per la Marató de TV3 a dos quarts de 8 del vespre des de la Plaça del Mirador, tot i que el bullici es manté fins a dos quarts de 9 del vespre, moment en què està previst que es tanqui aquesta tercera edició de l’esdeveniment.