URGENT

El Canicross Amateur de Palafolls arriba aquest diumenge a la seva 10a edició

Compartiu aquesta història

La protectora d’animals de Palafolls organitza per aquest proper diumenge la desena edició del Canicross Amateur de Palafolls, una cursa on hi participen els corredors amb els seus gossos.

El recorregut de la prova, que es farà dins del municipi, tornarà a sortir des del Gorg dels Cans.

Aprofitant aquest canvi de lloc, que es va estrenar ara fa un any, es pot utilitzar l’ampli espai incorporant-hi diferents serveis, entre ells una zona pícnic per esmorzar i zona de begudes.

El recorregut torna a ser de 8 quilòmetres i començarà a les 10 del matí, tot i que es demana als participants ser-hi una estona abans, entre quarts de 9 i les 9, per poder comprovar que tots els gossos tinguin el xip i recollir el dorsal. Un altre dels requisits que ha posat l’organització és que els gossos participants no poden dur corretja, sinó que han d’estar lligats amb un arnés per evitar estrebades.

La cursa està oberta a tothom, el recorregut és planer i apte per a tots els públics, tant pels que vulguin corre com pels que hi vulguin participar caminant. Per inscriure’s es pot fer de manera anticipada al centre veterinari NG de Palafolls, a la mateixa Protectora d’Animals del municipi, així com també a la clínica veterinària Rodamón de Blanes. El preu és de 10 euros.

També existeix la opció d’apuntar-se via internet, a través del correu electrònic de la Protector, on s’ha d’enviar el comprovant de l’ingrés i el full d’inscripció. Avui dijous s’acaba el termini per les inscripcions anticipades.

De fet, qui ho desitgi també pot apuntar-se el mateix dia del Canicross, una hora abans de la cursa, a les 9 del matí, i per un import de 12 euros.

El recorregut circular estarà indicat en tot moment i es tancarà en el mateix punt de sortida, el Gorg dels Cans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics