URGENT

Els nens i nenes de les escoles de Blanes emplenen el municipi amb avets decorats

Compartiu aquesta història
(Ajuntament de Blanes)
(Ajuntament de Blanes)

Al llarg d’aquests dies, els alumnes dels centres escolars de Blanes han estat protagonistes de la decoració nadalenca del municipi, a través d’una nova iniciativa en què s’han implicat.

Es tracta d’una campanya per col·locar una cinquantena d’avets a tot el municipi, ornamentats amb diversos motius relacionats amb les festes de Nadal.

És la primera vegada que s’organitza aquesta activitat, impulsada pel consistori blanenc, i que busca la implicació dels nens i nenes de Blanes. Per tal de tirar-ho endavant, l’Ajuntament s’ha basat amb una altra iniciativa de característiques semblants que també tenia als infants com a protagonistes, com va ser la participació de les escoles en la Fira de Tardor, i on els escolars també van decorar diversos espais de la vila.

En el cas de l’actual campanya de Nadal, membres de la Brigada Municipal han preparat una cinquantena d’avets de Nadal perquè els nens i nenes els puguin decorar fent ús de la seva imaginació.

En aquest cas, els arbres tenen el tronc d’un avet real, mentre que la part superior manté la forma d’un avet, però està preparada perquè es pugui ornamentar.

Des d’avui dimarts s’ha començat a dur a terme la instal·lació dels avets arreu del municipi, una activitat que es preveu que s’allargui fins el proper divendres. Els avets es col·loquen en llocs públics, propers als centres escolars d’on provenen els nens i nenes participants a l’activitat.

El projecte compta amb la participació de tots els centres d’educació infantil i primària de Blanes, d’on han contribuït nens i nenes de 6 a 12 anys de les diferents escoles.

Els avets, instal·lats a llocs com la Plaça Catalunya o la plaça Verge Maria, entre molts d’altres, romandran col·locats fins al final de les festes de Nadal, el dia 7 de gener de d’aquest proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics