radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » ERC organitza aquest dissabte el primer acte de campanya que acull PLF

ERC organitza aquest dissabte el primer acte de campanya que acull PLF

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 643 0

La campanya per les eleccions del proper 21 de desembre tindrà aquest dissabte un acte amb PLF com a lloc de celebració.

Es tracta d’un acte d’ERC, que ha organitzat una xerrada-vermut aquest proper dissabte al migdia, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

L’acte, sota el lema que els republicans utilitzen per la campanya, “La democràcia sempre guanya”, tindrà com a ponents dues candidates del partit en aquests propers comicis.

Per una banda, hi intervindrà la pinedenca Mònica Palacín, que és qui encapçala la llista d’ERC al Maresme per aquestes properes eleccions, i que és també regidora de l’Ajuntament de Pineda i Secretària d’Organització del Partit a nivell nacional.

Per altra banda, també està prevista la intervenció d’Esther Guirao, també candidata al Parlament per ERC i membre de les joventuts del partit a Mataró.

L’acte començarà a les 12 del migdia, i serà presentat pel portaveu i regidor d’ERC a PLF, Francesc Alemany.

L’acte d’aquest dissabte és el primer dels actes confirmats al nostre municipi de la campanya pels comicis del proper 21 de desembre, tot i que altres partits, com EUiA, preveuen també la celebració d’alguns actes, que encara no estan tancats o confirmats.

Per la seva banda, el dissabte 16 de desembre el PP té prevista la celebració d’un acte de campanya, de 10 del matí a 1 del migdia, la glorieta del Doctor Torner, on s’instal·larà una carpa informativa.

La campanya electoral va començar la mitjanit del passat dimarts, i s’allargarà fins el proper 19 de desembre. L’endemà dia 20 serà la jornada de reflexió, i l’endemà les eleccions. Es preveu que sigui una de les jornades electorals amb més participació fins ara, i és una de les poques vegades que se celebren en un dia no laborable, aquest cop un dijous.