URGENT

Malgrat encén els llums de Nadal amb focs artificials que no van agradar a tothom

Compartiu aquesta història

L’espectacle pirotècnic que precedia l’encesa dels llums de Nadal a Malgrat de Mar ha despertat nombroses queixes entre bona part del públic assistent a l’acte.

Les persones que s’havien concentrat davant les portes de l’ajuntament per gaudir de la tradicional activitat, majoritàriament famílies amb nens, es van veure sorpreses pel soroll que provocaven els petards i coets que es llançaven des de la teulada del consistori. A més, restes d’aquests elements de foc van causar danys físics i materials a diverses persones. Tot i que van ser de poca consideració en la majoria de casos, una dona va rebre l’impacte d’una carcassa al cap i va haver de ser atesa pels serveis mèdics.

El perímetre de seguretat establert a la zona també ha estat motiu de denúncia per part de molts dels presents. En aquest sentit, s’ha considerat que era insuficient per l’activitat que s’hi va desenvolupar.

L’encesa dels llums de Nadal a Malgrat de Mar va tenir lloc aquest passat dissabte. Es tracta del tret de sortida a la celebració de les festes nadalenques al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics