URGENT

L’Ajuntament cedirà una finca al Servei Català de la Salut pel nou CAP

Compartiu aquesta història
L'Ajuntament finalment ha desestimat l'opció de reformar l'actual CAP de salut - (Google Maps)
L’Ajuntament finalment ha desestimat l’opció de reformar l’actual CAP de salut – (Google Maps)

Entre els punts que van aprovar-se a l’últim ple ordinari de l’Ajuntament de PLF, celebrat aquest passat divendres, es va tirar endavant la cessió gratuïta d’una finca del municipi al Servei Català de la Salut.

Aquesta finca, inscrita en l’inventari de béns del municipi com a bé patrimonial del sector 29 “Vall Riera de la Brugada”, ha de servir per tirar endavant la proposta de construcció d’un nou CAP de salut de cara a l’any 2019.

Tal com va explicar l’alcalde, Valentí Agustí, l’Ajuntament ha desestimat finalment la idea de reformar l’actual centre d’atenció primària, construït a la dècada dels vuitanta, i ha considerat que és millor la proposta de la Generalitat per construir un nou centre d’aquí a dos anys, per la qual cosa era necessària la cessió dels terrenys.

Dins del sector on estan inclosos els terrenys, l’Ajuntament preveu cedir 2Mil 500 metres quadrats a la Generalitat per tal que desenvolupi el projecte del nou CAP.

Aquest mateix sector 29, segons va explicar Agustí, té un planejament aturat de resultes de la crisi econòmica, i és el mateix sector que va ser utilitzat per la construcció de l’Institut de la Font del Ferro, i on també s’ha ubicat l’aparcament de l’Avinguda Pau Casals.

Tot i que el planejament, tal com apuntava Agustí, estigui aturat per la crisi, l’alcalde va defensar que s’hagués iniciat, sense el qual va dir que no hagués estat possible comptar amb els terrenys per l’ús escolar i l’aparcament.

La cessió gratuïta d’aquesta finca va tirar-se endavant amb els vots a favor de tots els grups del ple.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics