radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » ERC reclama, al ple del passat divendres, millores a la línia L5 del bus

ERC reclama, al ple del passat divendres, millores a la línia L5 del bus

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 663 0
El bus de la L5, operat per Transports Pujol.

El bus de la L5, operat per Transports Pujol.

El passat ple ordinari de divendres al vespre a l’Ajuntament va tenir, entre d’altres punts de discussió, la gestió de la línia L5 de bus, que principalment dóna servei als alumnes de l’Institut de la Font del Ferro.

El grup d’ERC, al seu torn de control, va preguntar al regidor de transports, Martí Victòria, sobre l’estat de la línia L5 i la seva gestió, que fa un temps que els republicans posen en qüestió.

En aquest sentit, el grup d’ERC considera que falta una racionalització de les freqüències de pas i també una adequació de la línia als seus usuaris, amb uns horaris que consideren poc adaptats a les necessitats.

El regidor va respondre a l’oposició que la línia, segons les dades que va exposar, s’està consolidant, ja que ha anat augmentant el nombre d’usuaris.

Al seu torn, la regidora d’ERC Susanna Pla va retreure al regidor que desconegués quants alumnes de PLF són usuaris del bus, fent referència als problemes de mobilitat que es generen a la zona escolar.

El regidor de transports va considerar que la posició d’ERC sobre el tema anava encaminada a qüestionar la parada tècnica que havia de fer el bus a Mas Reixach, i va recordar que era un tema ja solucionat. ERC va dir llavors que aquest punt no s’havia informat suficientment als usuaris de la L5.

La parada tècnica era una obligació pel conductor de la línia, que cada dia realitzava una aturada de 30 minuts a Mas Reixach, i que segons exposaven els republicans perjudicava als usuaris de la línia que anaven fins a Sant Genís o Sant Lluís.