radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » El polígon d’en Puigvert tindrà un nou aparcament reservat als camions

El polígon d’en Puigvert tindrà un nou aparcament reservat als camions

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 812 0
El nou pàrquing ha de permetre la millora de la mobilitat del polígon - (Ajuntament de PLF)

El nou pàrquing ha de permetre la millora de la mobilitat del polígon – (Ajuntament de PLF)

Segons ha anunciat l’Ajuntament de PLF, el polígon d’en Puigvert tindrà un nou espai d’aparcament, situat a la part nord, al Pla de la Tordera.

La necessitat, segons assegura el consistori, sorgeix de l’ordenació del trànsit de mercaderies de la zona, la pernoctació dels vehicles i la millora de la mobilitat del polígon, en una zona que compta amb un alta activitat diària degut a la presència de grans indústries com Bershka o Inditex.

Ho ha explicat a aquesta emissora el regidor de l’Àrea de Territori, Josep Rueda.

Precisament, els moviments industrials i logístics de les empreses que operen a la zona i que hi tenen les fàbriques han fet necessària la creació d’aquest nou pàrquing. L’espai ha de servir per reordenar el sector, i de pas donar sortida a la problemàtica acumulació de camions al polígon, que aparquen de manera irregular en tota la zona, i on s’acaba acumulant molta brutícia als voltants.

Segons ha informat al consistori, la concessió dels terrenys destinats al nou aparcament, de titularitat pública, ha estat per l’empresa de transports internacional Marcotran.