URGENT

Blanes celebra amb èxit el Taller de Prevenció sobre Violència Masclista, en el marc del 25-N

Compartiu aquesta història
Imatge del taller, celebrat aquest passat dimecres - (Ajuntament de Blanes)
Imatge del taller, celebrat aquest passat dimecres – (Ajuntament de Blanes)

El passat dimecres al vespre, a Blanes es va celebrar un taller de prevenció sobre la violència masclista, presentat sota el títol amb l’interrogant “Això és violència?”.

L’objectiu d’aquesta activitat era fomentar el coneixement i la identificació dels tipus i fases de la violència masclista, a la vegada que també es volien desmitificar les actituds que es deriven de l’amor romàntic i que sovint es converteixen en situacions de violència masclista.

L’activitat estava dinamitzada per Laura Tejada, del Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament, i Montserrat Romera, del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes, que van dirigir i dinamitzar el taller.

Ho van fer a través de la conscienciació sobre aquesta realitat social, el plantejament dels tipus de violències existents i quines es consideren més importants o que fan més mal, i també quines d’aquestes violències solen ser les primeres a aparèixer.

Els actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista a Blanes continuaran aquest cap de setmana. Demà dissabte, coincidint amb la data assenyalada del 25-N, tindrà lloc l’acte institucional al Passeig de Dintre del municipi, on es farà una concentració de rebuig a aquesta violència i es durà a terme la lectura de diversos manifestos.

Al llarg del cap de setmana hi haurà altres activitats, com tallers, una jornada de portes obertes i una Fira Vintage amb artesania de segona mà que durà els seus beneficis al programa “Empodera’t”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics