radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » L’ACEP engega la campanya de Nadal amb la Fira d’Artesania i Complements i la promoció de premis

L’ACEP engega la campanya de Nadal amb la Fira d’Artesania i Complements i la promoció de premis

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 786 0
Aquest dissabte torna la Fira d'Artesania i Complements de PLF

Aquest dissabte torna la Fira d’Artesania i Complements de PLF

S’acosten les dates de Nadal, i una de les entitats que aquests dies ja posen en marxa la maquinària nadalenca és l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF.

L’associació ha organitzat, aquest proper dissabte, una nova edició de la Fira d’Artesania i Complements de Nadal, i també ha engegat una nova campanya promocional de premis en metàl·lic per tots aquells consumidors i usuaris dels comerços locals.

La Fira, que és la més veterana que es prepara des de l’associació, és un reclam per totes aquelles persones que volen començar a avançar les compres de Nadal, sobretot a nivell de petits complements i altres tipus de detalls artesans.

El president de l’ACEP, Francesc Tresserras, ho explicava als micròfons d’aquesta emissora, al seu pas pel Palafolls en Xarxa.

Per altra banda, i com segurament ja hauran pogut observar els consumidors, l’ACEP ha començat a oferir butlletes per omplir als seus comerços per tal de participar en un nou sorteig que repartirà un premi total de 1.000 euros, repartits en 5 persones premiades, és a dir, 200 euros cadascuna.

Aquests diners, explicava Tresserras, surten de l’exigència de quadrar els comptes a zero de l’entitat a final d’any, pel fet de ser una associació sense ànim de lucre.

El sorteig es durà a terme en directe des d’aquesta emissora d’aquí a poques setmanes, i per ser considerat guanyador caldrà agafar la trucada en directe en cas de ser un dels premiats. Així ho recordava Tresserras.

Els 5 afortunats que guanyin els 200 euros podran gastar-los en totes les botigues i comerços que formen part de l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF.

Amb la Fira d’Artesania i Complements de Nadal i la posada en marxa de la promoció dels premis, l’ACEP enceta els actes de la temporada nadalenca, que passaran també per la seva col·laboració a la Marató de TV3, el proper diumenge 17 de desembre, a través de l’organització de la Fira Tot Canvi aquell mateix diumenge i altres actes solidaris al llarg de la jornada.