radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Segon incendi domèstic a Blanes en menys d’un mes

Segon incendi domèstic a Blanes en menys d’un mes

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 664 0
L'incendi va deixar una dona i els seus dos fills amb una intoxicació lleu per inhalació de fum - (Diari de Girona)

L’incendi va deixar una dona i els seus dos fills amb una intoxicació lleu per inhalació de fum – (Diari de Girona)

Un incendi el passat dilluns en un habitatge de Blanes deixa una dona i els seus dos fills intoxicats per inhalació de fum.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat al Diari de Girona, el foc va declarar-se a la cuina del pis, situat al número 21 de l’avinguda Europa del municipi, quan passaven pocs minuts de les 10 de la nit, i va deixar la cremada la campana extractora i alguns dels mobles de la cuina.

Segons publica el diari, la dona i els seus dos fills, menors d’edat, van patir una intoxicació lleu després d’haver inhalat el fum de resultes de l’incendi. Els Serveis d’Emergències Mèdiques van evacuar-los de l’immoble i van ser hospitalitzats a l’Hospital Comarcal de la Selva, a la mateixa localitat de Blanes.

Al lloc de l’incendi hi van acudir la Policia local de Blanes, els Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i cinc dotacions del cos de Bombers.

Els veïns de l’immoble afectat van aconseguir apagar les flames abans de l’arribada dels Bombers, i aquests van centrar-se llavors en ventilar el domicili i atendre els ferits de l’incendi.

És el segon cop en aquest mes de novembre que es declara un incendi en un domicili de Blanes. El passat diumenge 5 de novembre, es va declarar un altre foc en un immoble del municipi, aquest cop afectant la xemeneia del pis i sense causar ferits.

Dos dies després, encara es produïa a Blanes un altre incendi, aquest cop amb 6 cotxes que van cremar de matinada en ple carrer, així com també un pila de deixalles.