radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Amateur A del C.D. PLF perd per 2 a 1 al camp del Girona B

L’Amateur A del C.D. PLF perd per 2 a 1 al camp del Girona B

COMPARTEIX-HO
, / 641 0

cd palafolls futbol esportsAhir diumenge va ser una jornada negativa per l’amateur A del CD Palafolls. L’equip jugava fora de casa, al camp del Girona B, i va veure com se li capgirava un partit que havia començat dominant.

Després d’una primera part sense gols, el Palafolls va encetar el marcador al minut 51 amb un gol de Franco Andrés Milano, però el Girona B aconseguia empatar 20 minuts després, amb un gol de Josep Soler.

Quan semblava que el partit havia d’acabar amb el resultat igualat al marcador, l’autor del primer gol del Girona, Soler, aconseguia col·locar un altre gol a la porteria de l’amateur A. Era al minut 85 de partit, i el marcador quedaria finalment establert en el resultat de 2 a 1, favorable als gironins.

D’aquesta manera, l’amateur A no aconsegueix encara fugir de la part baixa de la classificació, on ara mateix és setzè, empatat a punts amb el penúltim, el Roses, i a un punt del quinzè, el Caldes de Malavella.

Per altra banda, l’amateur B va aconseguir una golejada de 5 a 1 contra el Girona Est A, en un partit que finalment es va suspendre per l’abandonament del terreny de joc per part de l’equip visitant, quan faltaven 5 minuts pel final.