PLF tindrà un nou curs de monitors de cara a aquest Nadal

Foto: xarxanet.org
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
PLF ofereix de nou un curs de monitor de lleure aquest proper Nadal, al local jove de Can Batlle
PLF ofereix de nou un curs de monitor de lleure aquest proper Nadal, al local jove de Can Batlle

Des del Local jove de Can Batlle es torna a impulsar de nou una iniciativa que fa diversos anys que duu a terme. Es tracta del curs de Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil, que es posarà en marxa per les Festes de Nadal, i que es recupera d’altres edicions anteriors.

L’objectiu del curs, que té caràcter intensiu, és que els alumnes surtin preparats per treballar en el món del lleure infantil i juvenil, a través de saber gestionar l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades tant a infants com a joves.

En aquest cas, l’entitat que s’encarregarà d’impartir el curs és l’Escola Lliure El Sol. Aquesta escola opta per un sistema d’avaluació continuada que es basa en tota una sèrie d’exercicis per conèixer si l’alumne adquireix aquelles competències necessàries per desenvolupar les tasques encomanades com a monitor de lleure infantil i juvenil.

En declaracions a aquesta emissora, el tècnic de joventut de l’Ajuntament de PLF, Albert Muñoz, ha explicat quina és la importància de treure’s la titulació si es vol exercir de monitor en l’àmbit del lleure.

Muñoz també ha explicat que el moviment del lleure ha anat evolucionant en els darrers anys, i que en aquest sentit és important poder establir una regulació de la seva activitat a través de la formació dels nous monitors.

Un cop finalitzat el curs, la titulació que obté l’alumne és el carnet i el diploma que l’acredita com a monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, una titulació que s’expedeix des de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El curs tindrà lloc al Local jove de Can Batlle del 16 al 31 de desembre, i del 2 al 5 de gener, i té caràcter intensiu. En aquest sentit, els horaris del curs són de 10 del matí a dues del migdia i de dos quarts de 4 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. Muñoz ha explicat també que esperen poder oferir el curs a una vintena de persones. En aquest sentit, el tècnic ha dit que valoren molt positivament que hi hagi com més persones millor, ja que això facilitaria les dinàmiques de grup previstes, i també donaria més riquesa al curs.

Aquest curs de Monitor de Lleure té un preu general de 230 euros, però pels interessats que estiguin empadronats a PLF el cost és de 200 euros. En aquest sentit, la formació també es bonifica per treballadors en actiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics