Els Castellers de l’Alt Maresme celebren aquest diumenge la seva IV Diada

Castell de 3d7 dels Maduixots en la celebració del 3r aniversari. Castellers de l'Alt Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

DOHJVACWkAA4Bb2Aquest diumenge és data assenyalada pel món casteller a la comarca del Maresme.

És la data escollida per celebrar la IV Diada dels Castellers de l’Alt Maresme, que té lloc a Tordera. La diada compta amb la participació de les colles convidades dels Castellers de Castellar del Vallès i els Castellers del Riberal.

El president de la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, va explicar aquesta setmana al programa Palafolls en Xarxa què tenen previst per aquesta diada.

La jornada d’aquest diumenge serveix per tancar temporada dels Maduixots, el nom amb què es coneix a la colla pel seu color vermell maduixa. Ruiz va destacar també que existeix una germanor molt important entre les colles, cosa que es veu especialment entre les colles més petites.

Els Castellers de l’Alt Maresme es van constituir l’any 2013, amb l’objectiu de constituir-se com una colla que representés a les 6 poblacions que formen part de l’Alt Maresme, com són Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics