URGENT

L’Associació Hope ajorna per l’abril el sopar benèfic de demà dissabte

Compartiu aquesta història
Alba Saskia, durant la presentació del seu llibre "Con un par de alas" - Javier Calvete
Alba Saskia, durant la presentació del seu llibre “Con un par de alas” – Javier Calvete

L’Associació Hope, encapçalada per l’escriptora blanenca Alba Saskia, ha decidit ajornar el sopar benèfic que estava previst per demà dissabte.

Segons han explicat els organitzadors de l’acte, l’ajornament del sopar es deu a l’actual situació política i social que es viu a Catalunya. La decisió es va prendre ahir en una reunió entre la presidenta de l’Associació, Alba Saskia, i els col·laboradors de l’esdeveniment, en aquest cas l’Ajuntament de Blanes, el Restaurant Can Tarranc, Utopia Comunicació i l’Aula Gastronòmica Grenyal.

La decisió d’ajornar el sopar benèfic s’ha pres després de considerar que l’actual context polític i social no convida a organitzar aquest tipus d’esdeveniments, i més encara, diuen, pel fet que l’Associació Hope no és encara una entitat massa coneguda pel públic en general.

Alba Saskia, impulsora de l’associació, pateix el síndrome de Bown Vialetto Van Laere, una malaltia molt desconeguda, difícil de diagnosticar, i que ella pateix des de fa 5 anys.

Segons va explicar a aquesta emissora, Sakia diu que coneix una altra persona a l’Estat espanyol que pateix aquesta malaltia, però està convençuda que hi almenys 44 casos més arreu de l’Estat.

Saskia també va explicar que la síndrome de Bown Violetto Van Laere és una malaltia que afecta de diferent manera a les persones que la pateixen, depenent de factors com, per exemple, l’edat.

A part de recaptar fons per la investigació i diagnòstic de la malaltia, el sopar tindrà per objectiu difondre i sensibilitzar als assistents sobre la malaltia, així com presentar en societat l’Associació Hope i els seus objectius. L’acte, que s’havia de celebrar demà dissabte, queda ajornat fins a l’abril d’aquest proper 2018, a l’espera de confirmar la data exacta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics