URGENT

Prop de 9.000 alumnes assistiran aquest curs a “L’art de ser espectador”, al Teatre Clavé de Tordera

Compartiu aquesta història
"L'art de ser espectador" comença avui al Teatre Clavé de Tordera - Teatre Clavé
“L’art de ser espectador” comença avui al Teatre Clavé de Tordera – Teatre Clavé

Avui dimarts comença “L’art de ser espectador”, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es realitzarà aquest curs 2017-2018 al Teatre Clavé de Tordera.

La proposta de “L’art de ser espectador” és una programació que s’allargarà fins el proper mes d’abril, i dins del seu cercle es representaran una dotzena de funcions al Teatre Clavé de Tordera, on s’espera l’assistència de 9.000 alumnes de l’Alt Maresme.

L’espectacle “La camisa de l’home feliç”, de la companyia Zum-Zum Teatre, és l’encarregat de donar el tret de sortida a la programació, que compta amb diverses propostes destinades als alumnes des de l’Educació infantil i fins al Batxillerat. En aquest cas, “La camisa de l’home feliç” és una adaptació del conte de l’escriptor rus Lev Tolstoi, i va adreçada als alumnes del cicle superior de primària i els de 1r i 2nd’ESO. La funció es representa des d’avui i fins el proper divendres, dins del marc de la programació en horari escolar.

A partir d’aquí, seran diverses les propostes orientades als escolars de l’Alt Maresme. Pels alumnes d’Educació infantil, “L’art de ser espectador” inclou 3 espectacles, el primer d’ells titulat “Desperta bruixeta”, que es podrà veure a partir del 22 de novembre. Pels alumnes de primària estan previstos 4 espectacles, com “La gallina dels ous d’or” o les titelles d'”El ploramiques”, entre d’altres.

Per últim, els alumnes dels centres d’Educació secundària i de Batxillerat tindran la possibilitat d’assistir a espectacles de música i beatboxing, així com propostes basades en textos literaris de Lorca i de Cervantes i també l’espectacle “Primes, miralls, Bertrana”, que s’emmarca dins de la commemoració de l’Any Bertrana, que se celebra enguany en homenatge a l’escriptor nascut a Tordera ara fa 150 anys.

“L’art de ser espectador” és una programació impulsada i organitzada des de la Fundació Teatre Clavé de Tordera i altres municipis de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics