URGENT

L’Ajuntament i la Policia local de PLF emeten un comunicat sobre la multa al pagès l’1-O

Compartiu aquesta història
Ajuntament de PLF
Ajuntament de PLF

L’Ajuntament de PLF i la Policia local han emès un comunicat conjunt on s’exposen els fets ocorreguts aquella jornada.

En el comunicat, s’explicita que “a primera hora del matí els agents de la Policia Local personats a l’institut Font del Ferro, on tenia lloc la jornada 1-0, van comunicar i arribar a l’entesa amb els pagesos de poder deixar els tractors a la rotonda d’accés a l’Institut, no així al carrer d’accés al centre escolar Camí de la Ciutadella atès que aquest equipament només compta amb aquest carrer asfaltat com a principal accés”.

Aquest fet, segons explica el comunicat, no es va produir, ja que el tractor multat estava situat al lloc on s’havia acordat que no es col·locarien. En aquell moment, segons el comunicat, es va procedir a localitzar al propietari del tractor, però no va ser possible, i al cap d’una hora el tractor seguia estacionat en aquell punt del carrer. Ho ha explicat a aquesta emissora Miquel Àngel Marín, cap de la Policia local de PLF.

Marín, a la vegada, a volgut aclarir que l’actuació es va dur a terme pel fet que els agents de reforç que s’havien sol·licitat triguessin 20 minuts a arribar a l’Institut, de resultes del bloqueig que provocava el tractor.

En el comunicat, la regidoria de Governació i la Policia local de PLF valoren positivament “l’entesa que aquell dia va haver entre pagesos i el cos policial”. El comunicat afirma que “des de primera hora el tracte i el procedir va ser correcte” i asseguren que només s’ha interposat una única multa.

Per altra banda, el regidor de Governació a l’Ajuntament de PLF, Rafel Cubarsí, ha explicat que el tractor de Miquel Riera va topar amb alguns vehicles de la zona, causant-li danys de resultes de la col·lisió. Aquest succés, de fet, s’exposa breument al final del comunicat emès pel consistori i la Policia local.

Segons explica el regidor, en el moment de dur a terme la declaració amistosa d’accident, el propietari del tractor va desaparèixer, cosa que la Policia local va denunciar mitjançant un requeriment.

Cubarsí també ha volgut aclarir que l’Ajuntament no és qui interposa aquestes sancions, sinó que els competents per fer-ho són els agents de la Policia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics