URGENT

Neix a Blanes l’”Esmorzar amb sentit”

Compartiu aquesta història
La primera trobada de l'"Esmorzar amb Sentit", a Blanes - Ajuntament de Blanes
La primera trobada de l'”Esmorzar amb Sentit”, a Blanes – Ajuntament de Blanes

Un cop al mes, Blanes celebrarà una trobada entre dones provinents de diferents àmbits professionals, i que s’ha batejat com a “Esmorzar amb Sentit”.

Aquest esmorzar, que se celebrarà l’últim divendres de mes i del qual ja se va celebrar una edició el passat 29 de setembre, és impulsar un espai de trobada entre dones del municipi per tal de compartir experiències i coneixements en el camp professional, i està orientat a les dones treballadores de qualsevol àmbit, bé sigui a l’administració o serveis públics, investigadores, escriptores, artistes, entre d’altres camps.

La iniciativa l’impulsen dues dones emprenedores de Blanes, Mònica Aldegunde i Roser Vall-Llosada. Aldegunde és coach professional i a la vegada presidenta del col·lectiu “Dona Terra”, i Vall-Llosada pertany a l’Aula Gastronòmica Grenyal. L’objectiu que ha portat a aquestes dues dones a impulsar l’Esmorzar amb Sentit és la creació d’una Guia de Professionals amb identitat de gènere, i a la vegada poder crear una xarxa de col·laboració entre les dones participants.

Aldegunde, en declaracions a aquesta emissora, ha explicat d’on neix aquesta iniciativa.

L’esmorzar compta amb productes de quilòmetre zero i de qualitat, per d’aquesta manera consolidar un lloc de trobada on situar la iniciativa.

A la vegada, Aldegunde ha volgut remarcar que la iniciativa en cap cas exclou els homes, que afirma que són benvinguts a les trobades, i als quals també s’anima a participar.

La propera experiència es preveu que sigui ja un esmorzar temàtic, i tindrà lloc demà divendres a dos quarts de 10 del matí, i hi participarà Noemí Fernández, que és experta en blogs i xarxes socials i que té actualment més de 60.000 seguidors a Instagram.

Segons dades que presenta l’Associació Gironina d’Empresàries, un 80% del Producte Interior Brut de Blanes el produeixen actualment dones empresàries i pertanyents a professions liberals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics